De 2-minutenregel voor waterflesje bedrukken

Na jouw bestelling ontvang jouw ons gratis digitaal drukvoorbeeld. Na jouw akkoord begint een drukkerij betreffende dit bedrukken, teneinde de waterflesjes daarna op een afgesproken datum af te leveren. Meer weten? Bel vlug betreffende de verkopers, ze informeren jouw gaarne over opvouwbare waterflesjes bedrukken.

Wensen zijn je vlug waterflesjes bedrukken? Verder ingeval jouw een deadline hebt, opweg helpen we jou reclame produceren. Krachtiger nog: het kan zijn weet mogelijk van 3 werkdagen. We houden je op een hoogte van het reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum.

Blanco etiket betreffende verplichte gegevens Het kan zijn ook niet mogelijk om waterflesjes buiten etiket te afleveren. Er moet immers grote informatie op de waterflesjes ogen, bijvoorbeeld de houdbaarheidsdatum en ingrediënten verklaring. Deze opdruk kan zijn plusminus 20 x 65 mm. 6. Gratis waterflesjes uitdelen wegens promotiedoeleinden

En blijvend, handig en aantrekkelijk, die strekking kunt u dan ook uitdragen aan de klanten, personeel en relaties via een DOPPER te bedrukken betreffende uw logo. Hiermee raakt u de ook ons boodschapper voor een snellere aardbol!

Mag je mijn logo meesturen? Ja voor bestelling of prijsopgave aanvraag kan u dan ook uw merknaam uploaden ofwel wensen aangeven.

bezoekersgedrag op onze site. Door verder te klikken op onze site, gaat u akkoord met het plaatsen aangaande deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

Indien u dan ook besluit teneinde uw waterflesjes met logo in te gaan zetten wegens promotionele doeleinden, kan zijn een allereerste stap om na te denken over welk formaat flesje u dan ook hiertoe wilt gebruiken. De meest gangbare maten in Holland hetgeen betreft waterflesjes bestaan de flesjes met een paar verscheidene inhoudsmaten, immers: 330ml en 500ml.

Na jouw bestelling krijg jouw ons kosteloos digitaal drukvoorbeeld. Na je akkoord begint een drukkerij met het bedrukken, teneinde de waterflesjes vervolgens op de afgesproken datum more info af te leveren. Meer begrijpen? Bel vlug met onze verkopers, ze informeren jouw gaarne over opvouwbare waterflesjes bedrukken.

Word gezien met jouw reclameboodschap! Ons waterflesje bedrukken betreffende Full Colour opdruk betreffende jouw logo ofwel tekst zorgt het je gezien wordt. Bedrukte waterflesjes deel jouw uit op een beurs, op een festival of wellicht immers aan je werknemers ofwel gasten in een pauze.

Stel gemakkelijk en vlug ons flesje drinkwater samen en bezoek een mogelijkheden gedurende dit bestelproces. 

Ja, ik wensen zijn af en toe ons mailtje ontvangen betreffende trends, tips, nieuws ofwel een aanbieding. U dan ook kunt dit tevens even afwachten en u dan ook uitschrijven bij een 1e eerstvolgende nieuwsbrief. Wij delen de gegevens ook niet met derden! Stel de vraag, in 2 werkdag antwoord

Food gerelateerde artikelen bijvoorbeeld, brood en chocolade, beschikken over veelal een korte houdbaarheidsdatum. Bij dit publiceren van een bestelling dient u dan ook hierbij rekening te behouden.

In het kader met vitaal leven, gaat u dan ook betreffende een waterfles inclusief fruitfilter nog ons stapje nader. Betreffende ons zogenaamde infuse functie kan er naar hartenlust peren in een waterfles geraken gedaan, zodat het drinkwater ons aangenaam en vitaal smaakje ontvangt.

Vanwege de beurs moesten we wat promotiemateriaal hebben, Rene aangaande promobee heeft ons uitstekend geholpen. Erg tevreden aan de promotiewaterflesjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *